Jacob Meijer Architekt

Home | Algemeen | Portfolio | Laatste Nieuws | Contact  | Info-aanvraagLinks ||   
 

IEDER MENS IS UNIEK

IEDERE OPDRACHT IS UNIEK

 

 

ARCHITEKTONISCHE  WERKZAAMHEDEN IN DE RUIMSTE ZIN VAN HET WOORD

 

Architektenburo  Jacob Meijer, is gevestigd in Stadskanaal en houdt zich sinds 1977 bezig met architektonische werkzaamheden op allerlei gebied.  Wij houden ons bezig met alle onderdelen van de bouw. Specialisatie is aanwezig op het gebied van villabouw met een historiserende vormgeving. Ons opdrachtenpakket geeft een gevarieerd beeld van aan de ene kant kleinschalige verbouwingen en aan de andere kant gespecialiseerde bouwopdrachten van oa. kantoren, showrooms, fabrieken en particuliere woningbouw.

 

IEDERE OPDRACHT WORDT GEZIEN ALS UNIEK.

IEDER MENS IS UNIEK- WAAROM DAN NIET ZIJN HUIS, APPARTEMENT,

KANTOOR, SHOWROOM, WINKEL

 

Bij elke opdracht wordt getracht het gebouw/object dat beetje meer uitstraling te geven waardoor het uniek is in zijn soort cq. omgeving.

Er wordt gestreefd de ideeen van de opdrachtgever zo helder mogelijk weer te geven en te verbeelden en veel aandacht te besteden aan een sprekende materialisatie en een goede detaillering van het werk.

Standaardoplossingen worden zoveel mogelijk vermeden.

We zoeken samen naar de toe te passen en ruimtelijke vormen die een meerwaarde geven aan het ontwerp.

Per situatie en per opdracht trachten we een optimaal resultaat te bereiken.

Dit resultaat ontstaat in een heldere samenspraak en nauw overleg  met de opdrachtgever door o.a. het verkrijgen van een juiste inventarisatie van ruimtes zodat deze altijd met zorg kunnen worden omgezet in een passend ontwerp.

Ook de omgevingsfactoren en de ligging van het  te bebouwen perceel zijn een belangrijke leidraad voor het ontwerp.

Indien de omvang van een werk of als de opdrachtgever dit wenst, maken wij gebruik van adviseurs op het gebied van constructies, bouwkosten,en bouwfysica.

 

 

 


TEL 0599 651568
Copyright juli, 2011 Architektenbureau Jacob Meijer